Faciliteiten

WevehuisBewegingslokaal_250.jpg

Lokalen

De lokalen zijn allebei 7,5 bij 7,5 meter breed en hebben aan de oost- en westkant ramen waar gordijnen voor hangen. De hal heeft aan twee zijden kapstokken. De toiletruimte grenst aan de hal en heeft twee toiletten.

Meubels

In het vergaderlokaal staan twee tweezitsbanken, tafels en een aantal stoelen. Het bewegingslokaal bevat een spiegelwand, waar gordijnen voor kunnen worden geschoven. Verder staat er één tafel. Heb je meer stoelen nodig in het vergaderlokaal of wil je stoelen plaatsen in het bewegingslokaal, dan kun je die pakken in de hal en tussenruimte waar er circa 30 staan. Als je die extra stoelen wilt gebruiken, meld dit dan van te voren aangezien de eventuele huurder van de andere ruimte deze stoelen ook nodig kan hebben.WevehuisVergaderlokaal_250.jpg

Keukens

De keukentjes in de lokalen bevatten een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Voor andere elektrische apparatuur zoals ovens, magnetrons en frituurpannen is de elektriciteitsvoorziening niet geschikt. Deze mogen dan ook niet worden meegenomen en gebruikt. Op last van de brandweer zijn kaarsen en ander open vuur helaas noch binnen noch op het plein naast het Wevehuis toegestaan.

In de bewegingsruimte en de vergaderruimte zijn een aantal kopjes en lepeltjes aanwezig. Als je vermoed dat je veel kopjes en lepeltjes nodig hebt, neem dan zelf mee of zorg voor de zekerheid altijd voor wat reserve.

In principe hangt er in de keuken een thee-, hand- en vaatdoek. Wij raden echter aan deze zelf mee te nemen aangezien we geen garantie kunnen geven op hoe schoon deze zijn. Dweil en bezem zijn aanwezig. Neem voor de vuilnisbak s.v.p. een vuilniszak mee en voer die na afloop ook zelf af; bij het Wevehuis is geen container of iets dergelijks.

Versieringen

In de hoeken aan het plafond van beide lokalen hangen blauwe haken om versieringen aan op te hangen. De tl-roosters en plafondplaten mogen hier niet voor gebruikt worden om beschadigingen te voorkomen.

Kinderen rondom het Wevehuis

De oostkant van beide lokalen van het Wevehuis grenst aan het schoolplein van de Regenboogschool. Op dit plein wordt in pauzes en na schooltijd door kinderen gespeeld. De toegang tot het Wevehuis en de westkant van het bewegingslokaal grenzen aan de ingang van de school. Ook dit geeft uiteraard wat drukte en geluid als kinderen om 8.00, 12.00, 13.00 en 15.00 uur de school binnenkomen of verlaten. Handig om te weten als stilte en rust van belang is.

Activiteiten voor minderjarigen

Regelmatig wordt het Wevehuis gehuurd voor feestjes van minderjarigen. Te allen tijde is een volwassene verantwoordelijk voor de huur en deze dient tijdens de gehele huurperiode aanwezig te zijn. Het huren zelf gaat op naam van de volwassene die ook de sleutel dient op te halen.

Buitenruimte

De buitenruimte rondom het Wevehuis is niet bij de huur inbegrepen. Deze is eigendom van de Regenboogschool en mag niet gebruikt worden voor het plaatsen van wat voor materiaal dan ook. Zaken die we in het verleden hebben zien langskomen zoals partytenten, springkussens, tuinmeubels, terrasverwarmers, barbecues, pizza-ovens, kraampjes, enzovoort zijn dus helaas niet toegestaan. Op het pleintje bij de ingang van het Wevehuis kunnen uiteraard wel fietsen worden gestald. Parkeren van auto’s kan aan de Wevelaan of, meer ruimte: de aangrenzende Gerretsonlaan. Alleen doordeweeks van 6.00 tot 11.00 uur ’s ochtends geldt betaald parkeren.

Opruimen en schoon achterlaten

Laat het Wevehuis na gebruik schoon en opgeruimd achter: de vloer graag vegen en zo nodig dweilen, eventuele versiering verwijderen, de meubels schoon en op de plek waar ze stonden, toiletten schoon, het servies schoon in de kastjes en het afval graag meenemen.

Reserveren Wevehuis

Het huren van het Wevehuis is mogelijk als de ruimte nog beschikbaar is. Weet je nog niet zeker of je de ruimte wilt huren: je kunt voor maximaal 48 uur een optie nemen. Annuleren van een afspraak tot huur kan tot 14 dagen voorafgaand aan die afspraak (niet van toepassing op vaste huurders). Bij latere annulering wordt de huurprijs in rekening gebracht.

In de planning kun je zien wanneer het Wevehuis bezet is. Is jouw gewenste tijdstip nog vrij en wil je een reservering maken of een optie nemen, neem dan contact met ons op.

 

Lokalen  
Wevehuis  

Wevelaan 4

 

3571 XS Utrecht

 

Contact

anbi_wevehuis.png