Over ons

wevehuis.jpgSinds de zomer van 2013 wordt Het Wevehuis gerund voor en door de buurt. De gebruikers en een aantal actieve buurtbewoners hebben de handen ineengeslagen voor het behoud van het buurthuis. Het bestuur van het Wevehuis is toen ook overgenomen door Stichting Het Wevehuis. Door samen onze schouders eronder te zetten blijft het buurthuis een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de buurt en haar bewoners.

De volgende vrijwilligers vormen het bestuur van Stichting het Wevehuis. Zij zorgen samen voor het reilen en zeilen van het buurthuis.

Voorzitter en secretaris: Janneke Boone

Janneke verzorgt de administratie en correspondentie, belegt de vergaderingen en zorgt voor publicaties in onder meer de wijkkrant. Janneke doet dit sinds 2015.

Penningmeester: Ayse Atika

Ayse doet de boekhouding en zorgt voor de betalingen. Ayse is webdesigner en houdt zich ook bezig met de vormgeving van de website van het Wevehuis. Ayse is sinds 2013 penningmeester.

Vele vrijwilligers

Christa Tober beheert de agenda en verstuurt de facturen na definitieve boeking.

Verder zorgen diverse vrijwilligers dat het Wevehuis netjes en schoon blijft. Enkele vaste huurders vegen en dweilen de ruimtes, zetten de vuilnis buiten en wassen de handdoeken, theedoeken en vaatdoeken. 

 

Lokalen  
Wevehuis  

Wevelaan 4

 

3571 XS Utrecht

 

Contact

anbi_wevehuis.png