Over ons

 

wevehuis.jpg

Het Wevehuis is de buurtruimte van de wijken Tuindorp, Tuindorp-Oost, Voordorp en Veemarkt. Het is een plek voor ontmoeting, activiteiten en initiatieven. Je vindt het Wevehuis aan de rechterzijde van de Regenboogschool in Tuindorp-Oost. Al jaren worden er creatieve cursussen en bijvoorbeeld yoga, meditatie en dans gegeven. Kijk op onze website voor onze activiteiten.

Sinds de zomer van 2013 wordt Het Wevehuis gerund voor en door de buurt. De gebruikers en een aantal actieve buurtbewoners hebben de handen ineengeslagen voor het behoud van het buurthuis. Sinds april 2022 zijn we verhuisd naar de Aartsbisschop Romerostraat 332 in Voordorp.

Het bestuur van het Wevehuis is toen ook overgenomen door Stichting Het Wevehuis. Door samen onze schouders eronder te zetten blijft het buurthuis een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de buurt en haar bewoners.

 

De volgende vrijwilligers vormen het bestuur van Stichting het Wevehuis. Zij zorgen samen voor het reilen en zeilen van het buurthuis.

Voorzitter en secretaris: Janneke Boone

Janneke verzorgt de administratie en correspondentie, belegt de vergaderingen en zorgt voor publicaties in onder meer de wijkkrant. Janneke doet dit sinds 2015.

Penningmeester: Christa Tober

Bestuurslid: Anna Atika

Vele vrijwilligers

Diverse vrijwilligers zorgen dat het Wevehuis netjes en schoon blijft. Enkele vaste huurders vegen en dweilen de ruimtes, zetten de vuilnis buiten en wassen de handdoeken, theedoeken en vaatdoeken. 

 

Lokalen  
Wevehuis  

Wevelaan 4

 

3571 XS Utrecht

 

Contact

anbi_wevehuis.png