Vriend worden van het Wevehuis

nieuwjaar16_250.jpgHet Wevehuis kan voortbestaan dankzij het werk van vele vrijwilligers en de financiële schenkers van het Wevehuis: mensen die jaarlijks een bedrag schenken. Wij noemen hen de Vrienden van het Wevehuis.

Financiële schenkingen

De huur van de lokalen is kostendekkend. Voor extra onderhoud of bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe spullen is de Stichting afhankelijk van giften. Omdat het Wevehuis een ANBI-status heeft, zijn donaties aftrekbaar van belastingen. Misschien heb jij een klein of groter bedrag per jaar over voor het Wevehuis? Vanaf  € 10 per jaar word je Vriend van het Wevehuis. Wil je dat? Maak dan een bedrag over op rekeningnummer  IBAN NL42INGB0006124232 t.n.v. Stichting Het Wevehuis en geef je naam en adres en het bedrag dat je jaarlijks zou willen overmaken door via contact. Eenmalige donaties zijn uiteraard ook altijd welkom.

Vrijwilligerswerk

Wij zien onze vrijwilligers ook als Vrienden van het Wevehuis. Hun werk is minstens zo belangrijk als de financiële schenkingen. Wil jij je voor minimaal een uur per jaar beschikbaar stellen voor het Wevehuis? Dan verwelkomen we je graag als Vriend van het Wevehuis. Er zijn altijd wel gordijnen die moeten worden gewassen, er kan schoongemaakt worden, geverfd of noem maar op. We horen het graag via contact.

 

Lokalen  
Wevehuis  

Wevelaan 4

 

3571 XS Utrecht

 

Contact

anbi_wevehuis.png