Huren

Wevehuis BewegingslokaalJe wilt een activiteit of cursus organiseren en hebt een ruimte nodig. Het Wevehuis beschikt over twee klaslokalen die je kunt huren. Het ene lokaal is ingericht als bewegingslokaal met een spiegelwand. Het andere lokaal is ingericht met tafels, stoelen en banken en geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten en cursussen.

Tussen de beide lokalen ligt een hal met kapstokken en een toiletruimte met twee toiletten. De twee lokalen beschikken allebei over een klein keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook kopjes en lepeltjes zijn aanwezig. Voor koffie, thee, suiker, melk, enzovoort dien je zelf te zorgen, net als voor het afwassen en schoon achterlaten van de ruimte na afloop.

Op de pagina's Faciliteiten, Planning lokalen, Huishoudelijk reglement en Kosten vind je alle informatie over de ruimtes en het huren ervan. Wil je een ruimte in het Wevehuis huren of heb je vragen die niet op deze website worden beantwoord? Neem dan contact met ons op.

 

Lokalen  
Wevehuis  

Wevelaan 4

 

3571 XS Utrecht

 

Contact

anbi_wevehuis.png